Happy Aging: Mooi Ouder Worden Doe Je Zó

Happy Aging: Mooi Ouder Worden Doe Je Zó

Of je nu 25 of 70 bent: er zo lang mogelijk goed, gezond en stralend uitzien willen we allemaal. De 30 nog niet gepasseerd en bang dat je te vroeg bent met anti-aging? Of heb je het gevoel te laat te zijn omdat je de 65 nadert? No worries: het is nooit te vroeg of te laat om je huid goed te verzorgen en om te beginnen met anti-aging. In dit blogartikel vertellen we je alles over huidverzorging en supplementen – was je leeftijd ook is.

Happy aging met supplementen: beter voorkomen dan genezen

Je huid behoeden voor rimpels, lijntjes en pigmentvlekken is makkelijker dan ze op latere leeftijd verhelpen. Maar hoe doe je dat? Om te beginnen: huidveroudering is niet te voorkomen. Dat je rimpels en lijntjes krijgt, is een feit en part of nature. Maar op hóe je huid veroudert, heb je absoluut invloed. Door al op jonge leeftijd te beginnen met collageensupplementen voorkom je dat je huid vroegtijdig veroudert. Muu'Muu collageen zorgt namelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid; iets waar je huid al in een vroeg stadium baat bij heeft. Al vanaf je 25e neemt de hoeveelheid collageen in de huid af, dus vroeg aanvullen door supplementen te slikken is geen overbodige luxe.

Maar welke collageensupplementen kies je?

Voor supplementen geldt: je kan op elke leeftijd beginnen, of je nu 20 of 70 bent. Collageensupplementen voorkomen vroegtijdige huidveroudering én verminderen bestaande huidschade, zoals rimpels en huidverslapping. Collageen Anti-Age is een goede keuze wanneer je effectief wilt werken aan het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. De krachtige mix van bioactieve zeecollageenpeptiden, hyaluronzuur, zink, vitamine C, D-biotine en Q10 bevordert de aanmaak van collageen in de huid en zorgt zo voor een stevige, gladde en jonge huid. Maar ook wanneer je bestaande rimpeltjes en lijntjes minder wilt laten opvallen, kan Collageen Anti-Age bijdragen. De hoge dosering collageenpeptiden in dit supplement verbeteren de elasticiteit van de huid, maken ‘m sterker en voller en laten zo rimpels minder opvallen.

Collageensupplementen voor soepele gewrichten

Sport je veel of ben je meer op leeftijd en wil je graag je spieren en gewrichten soepel houden? Er is een collageensupplement dat zowel de happy aging-voordelen heeft als krachtig werkt tegen spierspanning. Collageen Actief met collageenpeptiden, vitamine C, hyaluronzuur, vitamines (E, B1, B2, B6, D), magnesium, glucosamine en foliumzuur zorgt voor een jonge, gladde huid, houdt je energielevel op peil en zorgt voor een soepel werking van je spieren en gewrichten. In Muu'Muu Collageen Actief + Anti-age (perzik en rode appelsmaak) zit magnesium, een mineraal dat verantwoordelijk is voor een ontspannende werking van spieren en gewrichten. Wist je dat magnesium ook wel het anti-stressmineraal genoemd wordt? Je lekker in je vel voelen is óók happy aging – iets wat je ook aan je huid afleest. Lees in dit blogartikel meer over de voordelen van onze soorten collageenpoeder.

Ook skincare helpt bij happy aging

De huid van binnenuit voeden, is de beste remedie in het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. Maar het is niet de énige oplossing. Ook wat je op je huid smeert, draagt bij aan happy aging. Door je huid al op jonge leeftijd goed te reinigen, verzorgen en beschermen, voorkom je dat je huid vroegtijdig veroudert. Reinig je huid twee keer per dag, verzorg ‘m met een hydraterende moisturizer en kies voor de beste bescherming van je huid, met een dagcrème of zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Denk niet dat je op je 20e te vroeg bent met een dergelijke routine. In de wereld van skincare en happy aging geldt: hoe eerder, hoe beter. SPF 30 of 50 beschermt je huid als geen ander tegen rimpels en pigmentvlekken – precies die tekenen van huidveroudering die je zo lang mogelijk buiten de deur wilt houden. Wist je dat rimpels minder diep worden en de huid elastischer en strakker wordt als je je huid – ook op latere leeftijd! – elke dag goed verzorgt en beschermt? Met de juiste ingrediënten in huidverzorgingsproducten kom je op het gebied van anti-aging heel ver. Zoek naar crèmes met hyaluronzuur, collageen en retinol. Deze stofjes werken vochtbindend, verbeteren de elasticiteit van de huid en strijken rimpels en lijntjes gladder, waardoor ze naar verloop van tijd minder opvallen.

Ons happy aging-recept: dagelijks collageensupplementen slikken om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen én tegen te gaan, in combinatie met een milde reiniging en bescherming met skincare waaraan hyaluronzuur, collageen en/of retinol zijn toegevoegd. Happy skin, happy you! Wat is jouw geheim voor een mooie, jonge huid? Deel je geheim met ons via info@muumuu.nl!

Terug naar blog