Ruilen en retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Bij overige gebruikerssporen hebben wij bovendien het recht om een waardevermindering op het terug te storten bedrag in rekening te brengen.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Handige links pakket retour sturen:
Post NL 
DHL 
DPD

Retour aanmelden? Login bij uw Muu’Muu klanten account en meld de retour eenvoudig aan.
Geen klant account? Mail ons naar info@muumuu.nl

Retouradres

Online Murley

Postadres: De langeplein 29, 1813va Alkmaar

Retouradres: Hanzepoort 14, 6565DA Oldenzaal

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@muumuu.nl, ook in het weekend en buiten kantooruren.